Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline iğne battığını görmek

Rüyada eline iğne battığını görmek

Rüyada eline iğne battığını görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada eline iğne battığını gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ele iğne battığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına rivayet eder.

Rüyada eline iğne batması görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline iğne battığını görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada iğnenin eline battığını görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, hoş olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada eline toplu iğne battığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada ağzına iğne battığını görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada çocuğuna iğne battığını görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada gözüne iğne battığını görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments