Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğnenin battığını görmek

Rüyada iğnenin battığını görmek

Rüyada iğnenin battığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğnenin battığını gördüyseniz:

  • Problemleri daha karmaşık şekilde ele almak yerine olduğu gibi kabul etmek çözümün bir parçası olabilir.

Rüyada topuğuna iğne battığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına iğne battığını görmek şifa bulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına iğne battığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına toplu iğne battığını görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada eline toplu iğne battığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işarettir.

Rüyada birine iğne battığını görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada iğnenin eline battığını görmek darlık içine düşeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments