Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların çarpışmasını görmek

Rüyada yıldızların çarpışmasını görmek

Rüyada yıldızların çarpışmasını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların çarpışmasını gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada yıldızların çarpıştığını görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yıldızların çarpışmasını görmek huzurunu yerine getireceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret eder.

Rüyada birini çarpılmış görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalet eder.

Rüyada çarpılmış görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Rüyada araba çarpışması görmek üzüleceğine, pişman olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpıp ölmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini çarpılmış görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, yanlış işler yapacağına, dirliğin bozulabileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments