Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak perde görmek

Rüyada parlak perde görmek

Rüyada parlak perde görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak perde gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada parlak perde görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak alyans görmek bir şeyden zarar görmeye, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına alamet eder.

Rüyada parlak tesbih görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah parlak ayakkabı görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak siyah elbise görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, hayallerine ulaşacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek şansın kaçacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işarettir.

Rüyada parlak tencere görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, üzücü haberler alacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada parlak böcek görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments