Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak tencere görmek

Rüyada parlak tencere görmek

Rüyada parlak tencere görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hak yolundan ayrılacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada parlak tencere gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Rüyada parlak tencere görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başına türlü işler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok parlak yıldız görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada parlak anahtar görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine işaret eder.

Rüyada parlak siyah ayakkabı görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü parlak görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada parlak siyah yılan görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada parlak bozuk para görmek daha fazla gelir elde edeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments