Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak balık görmek

Rüyada parlak balık görmek

Rüyada parlak balık görmek bir süre zorluk çekeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet eder.

Rüyada parlak balık gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Rüyada büyük parlak balık görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada parlak balık görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada parlak balık tutmak hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok parlak yıldız görmek kurtuluşu yakalayacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada parlak terlik giymek sorunların çabucak atlatılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada yüzü parlak görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada parlak yılan görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada parlak altın görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments