Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak halı görmek

Rüyada parlak halı görmek

Rüyada parlak halı görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak halı gördüyseniz:

  • Evde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada parlak halı görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada parlak ışık görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Rüyada parlak bluz görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine yorulur.

Rüyada beyaz parlak taş görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kişinin evlatlarının artacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet eder.

Rüyada parlak demir görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalettir.

Rüyada parlak mavi elbise giymek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak taş bulmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Rüyada parlak bıçak görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments