Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak bardak görmek

Rüyada parlak bardak görmek

Rüyada parlak bardak görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kendine çeki düzen vereceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada parlak bardak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da gelişmeler var.

Rüyada parlak bardak görmek kötü karakterli bir kadına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek dış ticarete atılacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz parlak diş görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak bozuk para görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada parlak metal görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada parlak cisim görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parlak mücevher görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments