Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük parlak balık görmek

Rüyada büyük parlak balık görmek

Rüyada büyük parlak balık görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işinden çıkarılacağına, kafa dağıtacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük parlak balık gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada büyük parlak balık görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak balık görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalettir.

Rüyada parlak balık tutmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük pullu balık görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir balık yakalamak karalar bağlayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük bir balık görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük balıktan kaçmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine delalet eder.

Rüyada küçük büyük balık görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments