Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm şişesi görmek

Rüyada parfüm şişesi görmek

Rüyada parfüm şişesi görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işaret eder.

Rüyada parfüm şişesi gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada parfüm şişesi almak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada parfüm şişesi görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Rüyada parfüm şişeleri görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada parfüm şişesini boş görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bir ömür olacağına, kurulu düzeninin olacağına işarettir.

Rüyada parfüm şişesini kırmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments