Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm şişesi almak

Rüyada parfüm şişesi almak

Rüyada parfüm şişesi almak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kazancın artmasına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada parfüm şişesi almak gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada parfüm şişesi almak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parfüm şişeleri görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek itibarını geri kazanacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulur.

Rüyada parfüm şişesi görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek saygısını toplayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada parfüm şişesini kırmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments