Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parça düşürmek

Rüyada parça düşürmek

Rüyada parça düşürmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada parça düşürmek gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada et parçası düşürmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kan parçası düşürmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada parça düşürmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arabasının parçalandığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü parçalanmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinden parça koparmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba parçalanması görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments