Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para ve yumurta görmek

Rüyada para ve yumurta görmek

Rüyada para ve yumurta görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, çok zor günler geçirileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada para ve yumurta gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada para ve yumurta görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çürük yumurta içmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, nitelik ve farklılık geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böcek yumurtası yemek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli yumurta görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtanın beyazını görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin yumurta kırdığını görmek başarılarının azalacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden yumurta istemek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments