Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye anahtar vermek

Rüyada ölüye anahtar vermek

Rüyada ölüye anahtar vermek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kişinin fakirleşeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye anahtar vermek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Rüyada ölü birinin anahtar verdiğini görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde anahtar görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada ölüden anahtar almak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine anahtar vermek makamını kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü insandan anahtar almak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinden anahtar almak çok büyük çaba sarfedeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ölüye anahtar vermek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar teslim almak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments