Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziğini çaldırmak

Rüyada altın bileziğini çaldırmak

Rüyada altın bileziğini çaldırmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileziğini çaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Rüyada altın bileziğini çaldırmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işarettir.

Rüyada altın bilezik çaldırmak işlerinin tutacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik çaldığını görmek yaşamına renk geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, yüzünde güller açacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezikleri çaldırmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezik çalmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik çaldırdığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziklerini çaldırmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilezik çaldırmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments