Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik ve para görmek

Rüyada bilezik ve para görmek

Rüyada bilezik ve para görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ne yöne gideceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada bilezik ve para gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Rüyada altın bilezik ve para görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilezik ve para görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para ve altın bilezik görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, aksiliklerin yaşanacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada denizde altın bilezik bulmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilezik kırılmasını görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, dedikoduya, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin kolunda bilezik görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe bilezik görmek mevkie edineceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments