Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para rakamı görmek

Rüyada para rakamı görmek

Rüyada para rakamı görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, şeytana uyacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, şaşkın olacağına alamet eder.

Rüyada para rakamı gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Rüyada para rakamı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç rakamı görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakam söylemek işlerinin çok yolunda gideceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada saat rakamı görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada beş rakamını görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakam saymak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına tabir olunur.

Rüyada loto rakamları görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakamlar yazmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, şifaya kavuşacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments