Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat rakamı görmek

Rüyada saat rakamı görmek

Rüyada saat rakamı görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına yorulur.

Rüyada saat rakamı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada saat rakamları görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına alamet etmektedir.

Rüyada saat rakamı görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada sekiz rakamı görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet eder.

Rüyada otuz üç rakamı görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada büyük rakamlar görmek dünya malı elde edeceğine, kolaylık sağlayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Rüyada bir rakamını görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerin yolundan çıkacağına delalet eder.

Rüyada beş rakamı görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada roma rakamı görmek tövbelerin kabul olacağına, yüzünde güller açacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments