Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taç takmak

Rüyada beyaz taç takmak

Rüyada beyaz taç takmak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, haksızlığa uğranacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taç takmak gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Rüyada beyaz taç takmak elinin kolunun bağlanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada inci taç takmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yeni kapılar açılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine işaret eder.

Rüyada çiçekten taç takmak kafa dinleyeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya taç takmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kraliçe tacı takmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına taç takmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, başarı kaydedeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına gelin tacı takmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı taç takmak ağız tadının bozulmayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments