Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa poşet giymek

Rüyada ayağa poşet giymek

Rüyada ayağa poşet giymek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa poşet giymek gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Rüyada ayağa poşet giymek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayağa poşet görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa çizme giymek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada ayağa terlik giymek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada ayağına çizme giymek güzel fırsatların elde edileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Rüyada ayağa patik giymek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments