Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa poşet görmek

Rüyada ayağa poşet görmek

Rüyada ayağa poşet görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayağa poşet gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada ayağa poşet giymek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa poşet görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşet içinde balık görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir poşet mandalina görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşet içinde para görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kolay yollardan kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir poşet ceviz görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşette para görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşette ayakkabı görmek üzüntülerin daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments