Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonuna sıçmak

Rüyada pantolonuna sıçmak

Rüyada pantolonuna sıçmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolonuna sıçmak gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz veya kötümser düşünceleriniz nedeniyle, yolunda giden işleri bozmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada pantolonuna sıçmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işarettir.

Rüyada pantolona sıçmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet eder.

Rüyada yürürken sıçmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Rüyada mısır sıçmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline sıçmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük sıçmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete sıçmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine sıçmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, moralinin düzeleceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments