Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete sıçmak

Rüyada tuvalete sıçmak

Rüyada tuvalete sıçmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, şansın yaver gideceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete sıçmak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Rüyada tuvalete sıçmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına inanılır.

Rüyada tuvalette sıçmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet sıçmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada ayakta sıçmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine inanılır.

Rüyada evin içine sıçmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, geçim derdinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kovaya sıçmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına inanılır.

Rüyada camiye sıçmak çok zengin olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline sıçmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments