Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır sıçmak

Rüyada mısır sıçmak

Rüyada mısır sıçmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır sıçmak gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada mısır sıçmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Rüyada pantolona sıçmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yalnız hissetmeye yorulmaktadır.

Rüyada klozete sıçmak bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, kendini bunu başaracağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Rüyada kendine sıçmak karamsarlığa düşeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada dışarı sıçmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada halının üstüne sıçmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içine sıçmak bunu da herkese ilan edeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küvete sıçmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments