Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürürken sıçmak

Rüyada yürürken sıçmak

Rüyada yürürken sıçmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, işsiz kalmaya, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yürürken sıçmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Rüyada sokağa sıçmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan sıçmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yarınlara bakacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete sıçmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada odaya sıçmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sıçmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolona sıçmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada açık alana sıçmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada donlara sıçmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments