Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine sıçmak

Rüyada kendine sıçmak

Rüyada kendine sıçmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kendine sıçmak gördüyseniz:

  • İşinizde yüksek bir konuma geçebilirsiniz.

Rüyada açık alana sıçmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük sıçmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada altına sıçmak gülen yüzünün solacağına, başarıdan başarıya koşacağına, zor durumda kalacağına işarettir.

Rüyada ortalık yere sıçmak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada taş sıçmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, evleneceğinize tabir olunur.

Rüyada ağzından sıçmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı önüne sıçmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada sıcarken görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments