Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon kestirmek

Rüyada pantolon kestirmek

Rüyada pantolon kestirmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, ferahlık veren sözler duymaya, farklı sosyal ortamlara gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, dönülmez yollara gireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada pantolon kestirmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün.

Rüyada pantolon kestirmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin pantolonunu giymek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, eski enerjisini bulacağına inanılır.

Rüyada bebek pantolonu görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, her istediğini alabileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, maddi imkânlarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel pantolon görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar kot pantolon giymek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada uçan pantolon görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, gelirinden yana memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük beden pantolon giymek malının ve aşının da çoğalacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments