Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin pantolonunu giymek

Rüyada birinin pantolonunu giymek

Rüyada birinin pantolonunu giymek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, darp edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, rakiplerinin üzüleceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden iki insanın uzun zamandır gizli bir ilişki içinde olduklarını duymak sizi çok şaşırtacak.

Rüyada krem pantolon giymek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük beden pantolon giymek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu pantolon giymek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına inanılır.

Rüyada kareli pantolon giymek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada pantolonunu giymek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına delalet eder.

Rüyada dar kot pantolon giymek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada pantolon üzerine pantolon giymek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin pantolonunu giymek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments