Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan pantolon görmek

Rüyada uçan pantolon görmek

Rüyada uçan pantolon görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet eder.

Rüyada uçan pantolon gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Rüyada uçan pantolon görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolonunu kaybetmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının pantolonunu kesmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok daha mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ütülü pantolon giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Rüyada kot pantolon aldığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada açık yeşil pantolon giymek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada babanın pantolonunu görmek yeni bir işe gireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden pantolon almak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, giderileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments