Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını görmek

Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını görmek

Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına delalettir.

Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanın ayağa kalktığını görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, hayallerinin de yarım kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastanın kalktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün ayağa kalktığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Rüyada ayağa kalkmamak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada cenaze kalktığını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments