Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon cebi görmek

Rüyada pantolon cebi görmek

Rüyada pantolon cebi görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada pantolon cebi gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Rüyada pantolon cebi görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek kurtuluşa ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu karıştırmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek çok güzel günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada cepleri para dolu görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cepte kum görmek insanlarla tartışacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep dolusu altın görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının cep telefonunu görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments