Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada palto asmak

Rüyada palto asmak

Rüyada palto asmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada palto asmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada palto asmak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah paltolu adam görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yeniden bir araya geleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz palto giymek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, huzuru yakalayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada kalın palto giymek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret eder.

Rüyada uzun palto giymek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı palto görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeni palto giymek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kendi işinin patronu olunacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada birine palto almak yeni bir ilişkiye başlanacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments