Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü çocuğu görmek

Rüyada özürlü çocuğu görmek

Rüyada özürlü çocuğu görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok doğru bir yol tutulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bahtının güzelleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğu gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada özürlü çocuğu olduğunu görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada özürlü çocuğa bakmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada özürlü çocuğu görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments