Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek

Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek

Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada özürlü çocuğa yardım etmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada özürlüye yardım etmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet eder.

Rüyada özürlülere yardım etmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yapılan ahlaksız davranışlara, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına tabir olunur.

Rüyada özürlü insana yardım etmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü birine yardım etmek kime danışacağını bilemez olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü çocuğa bakmak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada özürlü çocuğu görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments