Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada doğacak çocuğunu görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalettir.

Rüyada doğacak çocuğunu emzirmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada doğacak çocuğun erkek olduğunu görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğacak çocuğun ismini duymak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada doğacak çocuğu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına tabir olunur.

Rüyada doğacak erkek çocuğunu görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada doğacak çocuğun ismini görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments