Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel taş görmek

Rüyada özel taş görmek

Rüyada özel taş görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özel taş gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada özel taş görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada özel bölgede kan görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada erkeğin özel yerini görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada özel okul görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Rüyada özel harekatçı olmak çok güzel günler geçirileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına işaret etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özel güçlere sahip olmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada özel güçlere sahip olduğunu görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments