Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin özel yerini görmek

Rüyada erkeğin özel yerini görmek

Rüyada erkeğin özel yerini görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin özel yerini gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada erkeğin özel yerini görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine yorulur.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada özel güçlere sahip olmak büyük miktarda para kazanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada özel yeteneklere sahip olmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulur.

Rüyada özel bölgeyi traş etmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada özel güçlerin olduğunu görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada özel bölgede kıl görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada özel bölge görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments