Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel şöför görmek

Rüyada özel şöför görmek

Rüyada özel şöför görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, maddi olanakların artacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Rüyada özel şöför gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Rüyada özel güçlerin olduğunu görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada özel şöför görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının özel bölge görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada özel güçler görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin özel yerini görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işarettir.

Rüyada özel araba görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments