Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, güvensizlik duymaya, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, şansının açık olacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, zor durumların biteceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine işarettir.

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek sorunlarının biteceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işarettir.

Rüyada ay ve yıldız görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, çirkin bir iş yapmaya, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada ay yıldız bayrak görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine inanılır.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada ay yıldız güneş görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments