Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öz abi görmek

Rüyada öz abi görmek

Rüyada öz abi görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öz abi gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Rüyada öz abiyle evlenmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına inanılır.

Rüyada öz abi görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada öz abiyle kavga etmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada öz kızını görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine inanılır.

Rüyada öz kardeşinin öldüğünü görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, yüceltileceği sözler duyacağına inanılır.

Rüyada öz abisini görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada öz babasını görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments