Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öz babasını görmek

Rüyada öz babasını görmek

Rüyada öz babasını görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada öz babasını gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Rüyada öz babasının öldüğünü görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına tabir olunur.

Rüyada öz baba görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada öz babasını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yeni işlere girileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada öz kızını dövmek yeni projelerin ve planların tutacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada öz abla görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada öz abiyle kavga etmek yeni bir ortama girileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada özlenilen birini görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada özlendiğini duymak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments