Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öz kızını görmek

Rüyada öz kızını görmek

Rüyada öz kızını görmek üzüleceğine, pişman olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada öz kızını gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada öz kızını dövmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada öz kızını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlenen kişiyi görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada öz abisini görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada turgut özalı görmek o kapıyı kapatacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işarettir.

Rüyada özalı görmek kafa dinleyeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada öz abiyle kavga etmek iyi geçiminin biteceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından özlenmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments