Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otuz bir çekmek

Rüyada otuz bir çekmek

Rüyada otuz bir çekmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otuz bir çekmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada otuz bir çekmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ot çekmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada otlarda yürümek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan ot toplamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu koparmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada ot sarmak işlerinin gelişme göstereceğine, gözyaşı döküleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada biçilmiş ot görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada turp otu görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hoş muhabbette olacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments