Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turp otu görmek

Rüyada turp otu görmek

Rüyada turp otu görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada turp otu gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada turp otu görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, başka işler deneyeceğine, iyi halin geleceğine inanılır.

Rüyada turp salatası görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada turp görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz turp yemek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah turp görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada tatlı turp yemek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, seyahatlere katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuç ve turp görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan turp çıkarmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments