Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan ot toplamak

Rüyada mezardan ot toplamak

Rüyada mezardan ot toplamak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada mezardan ot toplamak gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mezardan ot toplamak prestij kaybı yaşanacağına, dönülmez yollara gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ot toplamak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ot toplamak küskünlük yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada bahçeden ot toplamak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işarettir.

Rüyada topraktan ot toplamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada isirgan otu toplamak yaşadığı zor günlerin biteceğine, kendisi için mal mülk alacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Rüyada yeşil ot toplamak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, tazeleneceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada yerden ot toplamak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments