Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otlarda yürümek

Rüyada otlarda yürümek

Rüyada otlarda yürümek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Rüyada otlarda yürümek gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Rüyada otların içinde yürümek hasretin ve özlemin biteceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil otlarda yürümek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil otların içinde yürümek rakiplerini gerisinde bırakacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada otlarda yürümek çirkin iftiralara uğrayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada otlar içinde yürümek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, yüküne ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada otları temizlemek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi ot görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada oturan insanlar görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments