Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğu evi satın almak

Rüyada oturduğu evi satın almak

Rüyada oturduğu evi satın almak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oturduğu evi satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitereceksiniz.

Rüyada oturduğun evi satın almak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada oturduğu evi satın almak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ev satın almayı görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kolay yollardan kazanacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir ev satın almak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada satılan ev görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına inanılır.

Rüyada deniz kenarında ev satın almak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada ev satıp ev almak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada ev satın alıp taşınmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments