Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan leylek görmek

Rüyada oturan leylek görmek

Rüyada oturan leylek görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oturan leylek gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada oturan leylek görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada yuvada leylek görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta leylek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada çatıda leylek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işarettir.

Rüyada leylek görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada leylekleri uçarken görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, girilen yolda zarar edileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leylek tutmak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada leyleğin bebek getirdiğini görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments