Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan insan görmek

Rüyada oturan insan görmek

Rüyada oturan insan görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oturan insan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Rüyada oturan insanlar görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına inanılır.

Rüyada oturan insan görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, onlara değer vereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikenli ot görmek terfi alamayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş ot görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini otururken görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına inanılır.

Rüyada ot çekmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada turp otu görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, hayatını yoluna koymaya, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ot görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments