Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan görmek

Rüyada oturan görmek

Rüyada oturan görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada oturan gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada ot yemek görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada denizde ot görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına işarettir.

Rüyada oturan birini görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada otururken uyumak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük atılımların yapılacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada oturup kalkmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Rüyada sırtında ot taşımak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zenginliğinin süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ot kesmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzu kulağı otu görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, mesleğinde atılım yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments